Reşat Zazoğlu
Üye
merhabalar idecad v11 sürüm yaptım ama çizim alacağım zaman program kendini kapatıyor ve aynı zamanda atoacadtten altlık alacağım zamanda kendi kapatıyor neden acaba
Merhaba, en son sürüm olan v11.22.2 olduğundan emin olun. v11.22 (sonunda nokta 2 olmayan) sürümde bu hata vardı. Eğer son sürüm ise şunu da kontrol edin: çizim vermeme sadece o modelde mi var? Başka bir modelden de çizim almayı deneyin. Eğer sadece o modelde sorun varsa, modeli buraya yükleyin. Sorunun ne olduğuna bakılsın.merhabalar idecad v11 sürüm yaptım ama çizim alacağım zaman program kendini kapatıyor ve aynı zamanda atoacadtten altlık alacağım zamanda kendi kapatıyor neden acaba
şimdi şöyle cizimleri alıyorum ama dışarı atarken program kendini kapatıyor mesela analiz raporunu istiyorum veriyor pdf olarak dışarı atıyor ama cizimlerde yokMerhaba, en son sürüm olan v11.22.2 olduğundan emin olun. v11.22 (sonunda nokta 2 olmayan) sürümde bu hata vardı. Eğer son sürüm ise şunu da kontrol edin: çizim vermeme sadece o modelde mi var? Başka bir modelden de çizim almayı deneyin. Eğer sadece o modelde sorun varsa, modeli buraya yükleyin. Sorunun ne olduğuna bakılsın.

Kullandığınız versiyonun 11.22.2 olduğunu kontrol edin.
Ekli dosyayı görüntüle 59379
Son versiyon oneclick programı ile indirilebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
sorun devam ederse projenizi ekleyin ve hangi işlemi yaparken programın kapandığını yazarsanız durumu inceleriz.

Teknik destek portalına bildirimde bulunun. Projenizi ekleyin ve sorununuzu açıklayın. Uzaktan erişimle bilgisayarınıza bakmak gerekebilir.
destek merkezine yazdıktan hemen sonra dönüş yapıldı.yazdım ama ilgilenen fazla kişi yok bundan çok muzdaribim