idecadden autocade sağlıklı proje aktarımı

fatmari

Yeni Üye
Merhaba, ide'de yeniyim. İdecadden autocad'e mimari proje aktarırken sıvanın da duvar layerı ile gelmemesi gibi, layerları nasıl düzenleyebilirim? Pafta attığımda zaten layerlı atmıyor, kesiti planı vs. tek tek çıkarırsam da herşeyi grup grup layerlıyor. Bir de ölçüleri ölçüleri patlattığımda hepsi tamamen patlıyor. İde ile autocad beraber çalışanlar nasıl çalışıyor acaba?
 
Mimari ve statik projelerini başlangıçtan çıktı aşamasına kadar idecad içerisinde 2b çizim araçlarını kullanarak tamamlayabilirsiniz.
Tasarımı bitirdikten sonra ideCAD'in kendi 2B makrolarıyla çizimi nihai hale getirin gene ideCAD Wrep araclığıyla Autocade hiç ihtiyaç duymadan çıktı alabilirsiniz mimari çizimlerinizi son aşamaya kadar ideCAD ile hazırlamanızı öneririz
Lisanslı idecad olmayan yerlerde ücretsiz ve lisans gerektirmeyen idecadwrep programını kullanarak çıktı alabilirsiniz.
ideCAD Wrep, ideCAD Mimari’nin olanakları sınırlandırılmış ücretsiz versiyonudur. ideCAD Mimari, ideCAD Statik Betonarme ve ideCAD Statik Çelik de yapılmış projeler ideCAD Wrep’de açılıp çizdirilebilir. Projeler üzerinde düzeltmeler de yapılabilir. Ancak ideCAD Wrep’de bilgi girişleri sınırlandırılmıştır. Aks, kolon, duvar vb. objeler tanımlanamaz. Burada sadece çizgi, çember, yay vb. programda ilkel obje olarak adlandırılan objelerin çizilmesine müsaade edilir.
ideCAD Wrep’i çalıştırmak için donanım kilidi gerekmez. ideCAD Wrep herhangi bir bilgisayara kurulup proje çıktıları alınabilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

autocad'de kullanıp idecad veya ideWrep te bulamadığınız bir 2B olanağı varsa bize bildirimde bulunursanız notlarımız arasına alırız

mimari proje aktarırken sıvanın da duvar layerı ile gelmemesi gibi, layerları nasıl düzenleyebilirim?
Bu isteğiniz notlarımızda kayıtlıdır

Pafta attığımda zaten layerlı atmıyor, kesiti planı vs. tek tek çıkarırsam da herşeyi grup grup layerlıyor. Bir de ölçüleri ölçüleri patlattığımda hepsi tamamen patlıyor.
Bu istekleriniz notlarımızda kayıtlıdır
 
İdeyi lisanslı kullanıyorum, ide10 kullandığım. Anladığım kadarıyla İdewrep'le antet pafta vs. gibi 2d çizimleri yapabiliyoruz. Bunu ayrıca indirmemiz gerek sanırım, ama bulamadım, link atabilir misiniz denemesi var ise?
 
Geri
Üst