Rıdvan TURAN Kıdemli Üye Bugün 01:47 #1 jakobiyen hatası ve subasman kat aşırı donatı sorunları ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar Jakobiyen hatası.cde Jakobiyen hatası.cde 1.9 MB · Görüntüleme: 3
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Bugün 12:37 #2 Rıdvan TURAN' Alıntı: jakobiyen hatası Genişletmek için tıkla ... kirişlerin içinde döşeme kenarı oluşturmuşsunuz, kirişin içinde veya yapışık kenarında döşeme kenarı varsa bu döşeme kenarlarını silip analiz yaptırınız. (geometri kontrolünde uyarı vermiş.)
Rıdvan TURAN' Alıntı: jakobiyen hatası Genişletmek için tıkla ... kirişlerin içinde döşeme kenarı oluşturmuşsunuz, kirişin içinde veya yapışık kenarında döşeme kenarı varsa bu döşeme kenarlarını silip analiz yaptırınız. (geometri kontrolünde uyarı vermiş.)