V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

KİRİŞ DONATI YETERSİZ HATASI

B.K

Yeni Üye
Çizdiğim bir projedeki K20 adlı kirişte eksik donatı olmamasına rağmen ısrarla 1. ve 2. katlarda donatı hatası alıyorum. Ne alt üst donatılarda ne de etriyelerde eksik donatı mevcut. Sadece donatı ekranında gövde donatısı kısmında 2 adet yazması gerekende bu kirişte !! işareti var ve sebebini bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

Ekli dosyalar

program söylemiş işte, gövde donatısı yetersiz demiş. gövde donatısı 3 veya 4 sıra gerekli olabilir, 2 sıra olacak diye zorlamayın.

Donatıyı arttırmak mesele değil. Sadece program istedi diye arttırmak istemedim. Gövde donatısına neden ihtiyaç duydu onu anlamak istiyorum. Altındaki ve üstündeki katlar için ihtiyaç duymuyorken o katta çatlak kontrolünde de bir problem yokken neden ihtiyaç duydu anlamaya çalışıyorum. Rapor detayında incelediğimde gözüme çarpan bir detay da yoktu. Yaptığım işlemin amacını anlamak ilk gayemdir. Teşekkürler

Donatıyı arttırmak mesele değil. Sadece program istedi diye arttırmak istemedim. Gövde donatısına neden ihtiyaç duydu onu anlamak istiyorum. Altındaki ve üstündeki katlar için ihtiyaç duymuyorken o katta çatlak kontrolünde de bir problem yokken neden ihtiyaç duydu anlamaya çalışıyorum. Rapor detayında incelediğimde gözüme çarpan bir detay da yoktu. Yaptığım işlemin amacını anlamak ilk gayemdir. Teşekkürler
1772285443132.png

Geri