umtkra Üye Dün 12:09 da #1 İyi çalışmalar kısa başlık perdesi olarak tanımladığım perde grubumda perde donatısı atmıyor, hata veriyo yardımcı olur musunuz ? Ekli dosyalar proje.cde proje.cde 19 MB · Görüntüleme: 3 Ekran görüntüsü 2025-02-21 120728.png 78.9 KB · Görüntüleme: 15 Ekran görüntüsü 2025-02-21 120741.png 82.8 KB · Görüntüleme: 15
İyi çalışmalar kısa başlık perdesi olarak tanımladığım perde grubumda perde donatısı atmıyor, hata veriyo yardımcı olur musunuz ?
Yasin TEZEL Uzman Üye Dün 13:13 da #2 Perde donatılarını kilitlemişsiniz. Donatı kilitlerini açın PErde bağlığına saplanan k07 kirişine tüm katlarda milimetrik bir kaçıklık verin. tekrar analiz yapınız.
Perde donatılarını kilitlemişsiniz. Donatı kilitlerini açın PErde bağlığına saplanan k07 kirişine tüm katlarda milimetrik bir kaçıklık verin. tekrar analiz yapınız.
umtkra Üye Dün 18:19 da #3 Denedim Yasin bey dediklerini, ama yine de olmadı (tekrar denedim ve oldu teşekkür ederim, sağ olun iyi günler.) Son düzenleme: Dün 18:57 da
Denedim Yasin bey dediklerini, ama yine de olmadı (tekrar denedim ve oldu teşekkür ederim, sağ olun iyi günler.)