Re: KADEMELİ TEMELLER
ideYAPI ; olağanüstü toleranslı , demokrat ve paylaşımcı. Kendilerini kutluyorum. Fakat bu forumda sadece program kullanıcılarının ulaşabileceği sadece kullanıcıların soru sorabileceği ayrı bir bolum olmalı diye düşünüyorum. O zaman sayın "musamusa" da girer kullanıcılara ait ozel bölümden soru sorar. Tabi ücretsiz program eğitimi almak varken , forumdan programı öğrenmeye çalışmak da ayrı bir meziyet olsa gerek.
Aşağıdaki paragrafı ideYAPI'nın sitesinden aldım.
Tüm ideCAD kullanıcıları program satın alma tarihinden itibaren 1 yıl boyunca ücretsiz ve limitsiz , telefon , faks ve e-mail aracılığıyla ideYAPI teknik servislerinden teknik destek alma hakkına sahiptirler.
Kullanıcılar periyodik olarak tekrarlanan eğitim seminerlerinden de ücretsiz yararlanırlar. Seminerler ideYAPI , İstanbul ve Bursa ofisleri ve yetkili satıcı ofislerinde yapılır. Seminer tarihleri ve içerikleri için sol taraftaki Eğitim Seminerleri linkini tıklayınız.
Kendi ofislerinde eğitim almak isteyen kullanıcılar için ; bu hizmetin saat ücreti, 90 YTL + KDV olarak uygulanmaktadır. Eğer bu talep ideYAPI veya yetkili satıcıların bulunduğu şehirlerden farklı bir yerde olacaksa ulaşım ve konaklama bedeli ilave edilecektir.
ideYAPI ofislerinde düzenlenen eğitim seminerlerine katılım ücretsizdir.
Program kullanıcıları , programlara yönelik her türlü soru ,istek , beğeni ve şikayetlerini kullanıcı forumuna gönderebilirler. Foruma üye olmak için programı satın almış olmanız gerekli değildir.