İsmail Hakkı BESLER
Administrator
kalıp iskele hesabı içeren güncelleme yayınlandı
Bu linki görmek için izniniz yok.
Giriş yap veya üye ol.
ideCad 10.93 versiyonunu yükleyiniz.PROJE İÇİNDE KALIP İSKELE TASARIMI NASIL YAPILIYOR ? HANGİ İKON KULLANILIYOR.SADECE KALIP İSKELE RAPORUNU GÖREBİLİYORUM
ideCad 10.93 versiyonunu yükleyiniz.
İsmail Bey merhaba. Harita eskiden sihirbaz içinde açılırken artık tarayıcı üzerinde açılıyor. İleride yine eskisi gibi olacak mı yoksa bu yeni durumdan ötürü mecburen mi bu şekilde oldu?Çizimler üzerinde çalışılıyor. Harita ile ilgili güncellemenin acil olması sebebiyle sürüm erken yayınlandı.
Desenize yaktın bizi Google yaktın bizi MicrosoftHarita için geçici çözüm bu yaptığımız. Tüm sihirbazın internet explorer altyapısından Chrome altyapısına geçirmek biraz daha uzun bir çalışma gerektiriyor
İlgili yönetmeliğin 6. maddesi. Ahşap kullanımı yasaklanan "taşıyıcı" kalıp iskelesi. ( edit: yayınlanan programda kalıp iskelesi taşıyıcıları için kapasite değeri kullanıcı tarafından giriliyor. Üretici firmanın katalog değerleri kullanılmalıdır. )Bu yayınlanan '' kalıp iskele '' güncellemesi sadece 500 m2 ve altı yapılar için mi gecerli ?
yani 500 m2 uzeri yapılar için kullanılan tüm malzemeler çelik olacak ( ahşap malzeme olmayacak ) ve bunun hesap tasarım ve çizimleri çelik programlarında mı yapılabilecek sadece ? kalıp iskele raporuna baktığımız zaman ahşap malzemeler kullanıldığını görüyoruz.
Yönetmelik 500 m2 üzeri yapılarda ahşap malzeme kullanılamaz diyor. Ben mi yanlış yorumluyorum.yoksa bu güncelleme ( inşallah çizimler de gelince tabi ) ) tüm yönetmeliğe hitap eder durumda mı?
Birileri bu konuda bizi aydınlatırsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler
peki çizimlerin ne zaman ekleneceği konusunda birşey söyleyebiliyor musunuz?Çizimler üzerinde çalışılıyor. Harita ile ilgili güncellemenin acil olması sebebiyle sürüm erken yayınlandı.