S srt mühendislik Tanınmış Üye 19 Mar 2025 #1 K298 kiriş kapasite oranı cok yüksek cıkıyor ve düşmüyor sebebi ne olabilir. Ekli dosyalar kapasite oranı 10 cıkıyor.cde kapasite oranı 10 cıkıyor.cde 31.6 MB · Görüntüleme: 6
S srt mühendislik Tanınmış Üye 19 Mar 2025 #2 Sol tarafta döşemelerde perdelerde cok fazla kesme kuvveti oluşuyor
S srt mühendislik Tanınmış Üye 19 Mar 2025 #3 kapasite oranını cözdüm. Döşeme gerilme kontrolleri sağlanmadı bu hatayı cözemedim yardımcı olabilirmisiniz kasette bu kadar donatı fazla geldi.
kapasite oranını cözdüm. Döşeme gerilme kontrolleri sağlanmadı bu hatayı cözemedim yardımcı olabilirmisiniz kasette bu kadar donatı fazla geldi.
S srt mühendislik Tanınmış Üye 20 Mar 2025 #4 Kücücük dublexs merdiveni döşemesinde 12fi15 olmasına ragmen kayma gerilmesi hatası veriyor. Dügümlerde mi hata var böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2025-03-20 110426.png 277 KB · Görüntüleme: 19
Kücücük dublexs merdiveni döşemesinde 12fi15 olmasına ragmen kayma gerilmesi hatası veriyor. Dügümlerde mi hata var böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum