merhabalar projemde sürekli aynı hata kesme güvenliği sağlanmadı hatası şaftların arası kirişde döndüm yine aynı hata verilen önerileride uyguladım yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum
yine nervürler için montaj- düz- pilye için 10luk donatı seçip analiz yapıyoruz. 2. bodrum S110 kolonu donatı yetersizliği hariç tümü düzeliyor. Perdeye mi dönüştüreceksiniz ne yapacaksınız size kalmış. Böyle konular için bir deftere not alırsanız yararlı olur. Kolay gelsin.merhabalar projemde sürekli aynı hata kesme güvenliği sağlanmadı hatası şaftların arası kirişde döndüm yine aynı hata verilen önerileride uyguladım yardımcı olur m
,
1) Diş yüksekliği yetersiz sorunu. Çözüm. Tüm kasetlerde diş yüksekliklerini ve 30 cm yükseklikteki kirişleri 32 cm seçiyoruz. 2. bodrumda k3820, k3863 yastık kirişlerini de bunlara saplanan kirişler gibi 25/50 cm yapıyoruz. 3)Kesme güvenliği ve donatı yetersiz sorunu. Çözümü. Kirişler için etriye - çapaz 10luk donatımerhabalar projemde sürekli aynı hata kesme güvenliği sağlanmadı hatası şaftların arası kirişde döndüm yine aynı hata verilen önerileride uyguladım yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum
merhabalar projemde sürekli aynı hata kesme güvenliği sağlanmadı hatası şaftların arası kirişde döndüm yine aynı hata verilen önerileride uyguladım yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum
Demo versiyonunun 10.94 dünü indirirseniz açılıyor. Lisanslıda demo açılmaz.teşekkür ederim demo versiyonu sanırım açılmıyor proje
Önerilerim; (bütün katlarda)çok teşekkür ederim projem değişti asansör ölçüleri değişti ve havalandırma bacalarına kiriş döndüm ve kesme güvenliği yine sağlanamadı @apaydinsayim yardımcı olursanız çok sevinirim
çok teşekkür ederim projem değişti asansör ölçüleri değişti ve havalandırma bacalarına kiriş döndüm ve kesme güvenliği yine sağlanamadı @apaydinsayim yardımcı olursanız çok seviniri
Düzeltildi. Sorun S10 kolonunda değil, temelde sorun vardı. RD1 yazıp analiz yapmadan çizim dosyalarınızı alabilirsiniz. Hatasız açılıyor dosya.merhabalar projemde sürekli aynı hata kesme güvenliği sağlanmadı hatası şaftların arası kirişde döndüm yine aynı hata verilen önerileride uyguladım yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum
mail adresinizi atarmısınızmerhabalar projemde sürekli aynı hata kesme güvenliği sağlanmadı hatası şaftların arası kirişde döndüm yine aynı hata verilen önerileride uyguladım yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum
[email protected]mail adresinizi atarmısınız
mailinize bakar mısnızmail adresinizi atarmısınız