E Esra Ciğer Yeni Üye 15 Ara 2022 #1 İyi günler projemdeki kesme güvenliği ve sehim hatalarını ebat büyütmeden çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar proje.cde proje.cde 2.6 MB · Görüntüleme: 17
İyi günler projemdeki kesme güvenliği ve sehim hatalarını ebat büyütmeden çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 15 Ara 2022 #2 Esra Ciğer' Alıntı: İyi günler projemdeki kesme güvenliği ve sehim hatalarını ebat büyütmeden çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Esra Ciğer' Alıntı: İyi günler projemdeki kesme güvenliği ve sehim hatalarını ebat büyütmeden çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
E Esra Ciğer Yeni Üye 15 Ara 2022 #3 ridvannturann' Alıntı: Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... deniyorum ama olmuyor. projem yukarda eklidir. Bakarsanız sevinirim
ridvannturann' Alıntı: Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... deniyorum ama olmuyor. projem yukarda eklidir. Bakarsanız sevinirim
Yasin TEZEL Uzman Üye 15 Ara 2022 #4 Projenizdeki sorun "kiriş kesme güvenliği" değil, "kolon kiriş birleşim kesme güvenliği" dir. Yardım sayfasında önerilen yöntemleri uygulayın Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Projenizde perde yok. TBDY Analiz ayarları sihirbazında A11 taşıyıcı sistem tipini seçmelisiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. (4/5R) seçimini iptal ediniz Bu projeniz için Döşemelerde sehim hesabı gerektirmeyen kesitler seçilerek, "Sehim şartını her zaman denetle " opsiyonu pasif yapılabilir.
Projenizdeki sorun "kiriş kesme güvenliği" değil, "kolon kiriş birleşim kesme güvenliği" dir. Yardım sayfasında önerilen yöntemleri uygulayın Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Projenizde perde yok. TBDY Analiz ayarları sihirbazında A11 taşıyıcı sistem tipini seçmelisiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. (4/5R) seçimini iptal ediniz Bu projeniz için Döşemelerde sehim hesabı gerektirmeyen kesitler seçilerek, "Sehim şartını her zaman denetle " opsiyonu pasif yapılabilir.