S serkangülecen Yeni Üye 30 Haz 2025 #1 Merhabalar, Kiriş Hesap raporunda ebatlar (0/0) olarak çıkıyor. (v11.16 kullanıyorum.) Yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar kiriş hesabı.pdf kiriş hesabı.pdf 3.1 MB · Görüntüleme: 4
Merhabalar, Kiriş Hesap raporunda ebatlar (0/0) olarak çıkıyor. (v11.16 kullanıyorum.) Yardımcı olabilir misiniz?
G goose Tanınmış Üye 1 Tem 2025 #2 Rapor programında birimleri kontrol edin, alan birimi metre kalmış olabilir. cm yapın. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Rapor programında birimleri kontrol edin, alan birimi metre kalmış olabilir. cm yapın. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
S serkangülecen Yeni Üye 1 Tem 2025 #3 Kesitlerde birim m olarak kalmış cm olarak değiştirince oldu Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar