V11'i Online Satın Alın

Kiriş sehim sınırı aşıldı hatası

kiriş sehim sınırı aşıldı hatasını bir türlü gideremedim kesit artırsamda tekrar çizsemde hatalar gitmiyor aynı çizimi yapmıştım hataları çözdüm fakat şimdi olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Re: kiriş sehim sınırı aşıldı hatası?

arkadaşlar bir çözüm önerisi veya yaptığım bir hatayı farkeden yok mu?

Veri girişi ile ilgili herhangi bir hata göremedim. Konsol elemanların balkon olduğunu düşünerek, balkon kirişlerinde 13 cm tuğla duvar tanımı var. Kiriş yüklerini tekrar gözden geçirmekte fayda var.

önceliklle ilginiz ve öneriniz için teşekkür ederim . evet konsolların çoğu balkon bir kısmı ise çıkma balkon kirişlerindeki ve çatıdaki kiriş yükünü sıfırladım ancak hala hata veriyor

şu an ne diyeceğimi bulamıyorum şimdiye kadar o projede hata görünmüyordu şimdi var program ne yapıyor anlamış değilim bir çözüm öneriniz var mı

Nervürler uzun doğrultuda yapılabilir. Konsollarda yassı yerine normal kiriş tasarımı yapılabilir. Veya kiriş kesitleri arttırılabilir.

Döşemelerde özellikle eğik döşeme tanımı yapılmadıysa özelliklerde belirtilen açının bir önemi yok. Proje kesitlerine bakarsanız eğim olmadığı gözükmektedir.

Sehim problemini sehim şartlarını denetle seçeneğini kaldırarak çözebilirsiniz.Yönetmeliğin sınırları doğrultusundaki kirişleri sehim verilir.Ekteki dosya hatasız

Ekli dosyalar

Geri