A Adige pşaşe Yeni Üye 1 Mar 2025 #1 merhabalr projemdeki kirişin kapasite oranı 1'den büyük ve donatı kuralını sağlamıyor uyarısı alıyorum. Donatısını artırdım kirişi büyüttüm ama sorunu aşamadım yardımcı olur musunuz
merhabalr projemdeki kirişin kapasite oranı 1'den büyük ve donatı kuralını sağlamıyor uyarısı alıyorum. Donatısını artırdım kirişi büyüttüm ama sorunu aşamadım yardımcı olur musunuz
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 1 Mar 2025 #3 projenizi yüklerseniz inceleyebiliriz. ilgili linkte nasıl yükleme yapacağınıza dair bilgiler verilmiştir; Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
projenizi yüklerseniz inceleyebiliriz. ilgili linkte nasıl yükleme yapacağınıza dair bilgiler verilmiştir; Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
A Adige pşaşe Yeni Üye Dün 13:16 da #4 sayim2828' Alıntı: şikayet var. hasta yok ortada. dosyayı eklerseniz bakarız. Genişletmek için tıkla ... hasta sorunu çözdü
sayim2828' Alıntı: şikayet var. hasta yok ortada. dosyayı eklerseniz bakarız. Genişletmek için tıkla ... hasta sorunu çözdü