M Murat çiçek Üye Dün 16:31 da #1 MERHABALAR BİR TÜRLÜ KOLON KAPASİTE SORUNUNU ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ Ekli dosyalar KOLON EKSENEL KAPASİTE.cde KOLON EKSENEL KAPASİTE.cde 34.7 MB · Görüntüleme: 1
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 17:37 da #2 Geometri kontrolünde verilen hataları düzeltiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. 2.Kat merdiveninde hatalı mesnetlemeler var. Merdiven mesnet koşullarında "Sabit mesnet" opsiyonunu kullanmayınız. Analizden sonra analiz modelini ve deformasyonları kontrol ediniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Yardım sayfalarını inceleyiniz. Kolon boyutları veya beton sınıfı arttırılarak çözüm sağlanabilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Kullandığınız kesitler genel olarak yetersiz. Tasarımın genel olarak deneyimli bir kişi tarafından kontrol edilmesi veya destek almanız uygun olur. Kiriş düğüm noktaları kolon içinde kalmalıdır. Perdeye bağlanan perde eksenindeki kirişleri perde düğüm noktasına bağlayınız.
Geometri kontrolünde verilen hataları düzeltiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. 2.Kat merdiveninde hatalı mesnetlemeler var. Merdiven mesnet koşullarında "Sabit mesnet" opsiyonunu kullanmayınız. Analizden sonra analiz modelini ve deformasyonları kontrol ediniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Yardım sayfalarını inceleyiniz. Kolon boyutları veya beton sınıfı arttırılarak çözüm sağlanabilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Kullandığınız kesitler genel olarak yetersiz. Tasarımın genel olarak deneyimli bir kişi tarafından kontrol edilmesi veya destek almanız uygun olur. Kiriş düğüm noktaları kolon içinde kalmalıdır. Perdeye bağlanan perde eksenindeki kirişleri perde düğüm noktasına bağlayınız.
M Murat çiçek Üye Dün 18:20 da #3 Hoçam yardımlarınız için tşkler tavsiyelerinizi hepsini yapmama rağmen kolon eksenel kapasitelerde hala aynı hatayı veriyor
Hoçam yardımlarınız için tşkler tavsiyelerinizi hepsini yapmama rağmen kolon eksenel kapasitelerde hala aynı hatayı veriyor