V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

KOLONLAMA VE MERDİVEN TASARIMI YORUMU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcp.ms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rcp.ms

Yeni Üye
MERHABA.PROJEMİ TASARIM ACISINDAN TAVSİYESİ OLAN ARKADAŞLAR YORUMLARMI ACABA VE MERDİVEN SON BASAMAĞI KAT SAHANLIĞINA KOT OLARAK ALÇAKTA KALIYOR ,MERDİVEN TASARIMIMDA NERDE HATA YAPIYORUM???

Ekli dosyalar

-merdiven için 18 basamak ve 300cm kat yüksekliği görüyorum. dolayısıyla her bir basamak 16.66cm olmalı. ve alan3 ile alan5te son basamak üst kot seviyesinde tikini kaldırmalısınız.
-kat planını tüm katlara kopyalayıp analiz ettiğimde sadece SZ02 hatalı onun dışında pek problem yok gibi ama tavsiye edilebilir şeyler elbet olur. benim o kadar zamanım yok şu anda.

CEVAP VERDİĞİNİZ TEŞEKKÜRLER.AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ALAN-3 VE ALAN-5 TE SON BASAMAK ÜST KOT SEVİYESİNDE TİKİNİ KALDIRDIĞIM VAKİT BASAMAK YÜKSEKLİĞİ 11.11 CM OLUYOR.

CEVAP VERDİĞİNİZ TEŞEKKÜRLER.AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ALAN-3 VE ALAN-5 TE SON BASAMAK ÜST KOT SEVİYESİNDE TİKİNİ KALDIRDIĞIM VAKİT BASAMAK YÜKSEKLİĞİ 11.11 CM OLUYOR.
Merdiven modelini kurarken hata olmuş olabilir

MERDİVEN.png
Değerli Meslektaşım, kat yüksekliğimiz 300 cm. h:16.67 cm.den 18 adet rıht olmalı.Yukarıdaki şekilde kırmızı ile işaretlediğim 18 adet rıht var.Ancak en son çıkış sarı işaretlediğimdeki gibi kapanmadığında olmadı.Ok işareti sona tamamlanmalı , tavsiye şeklindeki şahsi fikrim böyledir.Teşekkür ederim.

Geri