MERHABA.PROJEMİ TASARIM ACISINDAN TAVSİYESİ OLAN ARKADAŞLAR YORUMLARMI ACABA VE MERDİVEN SON BASAMAĞI KAT SAHANLIĞINA KOT OLARAK ALÇAKTA KALIYOR ,MERDİVEN TASARIMIMDA NERDE HATA YAPIYORUM???
-merdiven için 18 basamak ve 300cm kat yüksekliği görüyorum. dolayısıyla her bir basamak 16.66cm olmalı. ve alan3 ile alan5te son basamak üst kot seviyesinde tikini kaldırmalısınız.
-kat planını tüm katlara kopyalayıp analiz ettiğimde sadece SZ02 hatalı onun dışında pek problem yok gibi ama tavsiye edilebilir şeyler elbet olur. benim o kadar zamanım yok şu anda.
CEVAP VERDİĞİNİZ TEŞEKKÜRLER.AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ALAN-3 VE ALAN-5 TE SON BASAMAK ÜST KOT SEVİYESİNDE TİKİNİ KALDIRDIĞIM VAKİT BASAMAK YÜKSEKLİĞİ 11.11 CM OLUYOR.
CEVAP VERDİĞİNİZ TEŞEKKÜRLER.AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ALAN-3 VE ALAN-5 TE SON BASAMAK ÜST KOT SEVİYESİNDE TİKİNİ KALDIRDIĞIM VAKİT BASAMAK YÜKSEKLİĞİ 11.11 CM OLUYOR.
Değerli Meslektaşım, kat yüksekliğimiz 300 cm. h:16.67 cm.den 18 adet rıht olmalı.Yukarıdaki şekilde kırmızı ile işaretlediğim 18 adet rıht var.Ancak en son çıkış sarı işaretlediğimdeki gibi kapanmadığında olmadı.Ok işareti sona tamamlanmalı , tavsiye şeklindeki şahsi fikrim böyledir.Teşekkür ederim.