Daha önce aynı proje için
--döşeme olmadığı için su basman katını kaldırıp su basman perdelerini üst kattan girin,
yazmıştım. yapmamışsınız.
--koordinatlarınızı da kontrol edin.
Bu yazılımdan kaynaklanan sorun. 45x65 kesitli kolonda 92 adet 14lük donatı var.Bu sorun kiriş ve perdelerde de olabiliyor bazen.Ekli dosyayı görüntüle 25930
ünver bey konrdinatları düzeltim teşekürler yanlız su basman katı silip bodrumda per atığım halde yine kolon demirlerinde sorun çüzülmüyor tekrardan aşrı demir atıyor kolonlaradedede
Tamamen yazılımdan kaynaklanan sorun.
sorun yazılım değil modellemede.Ama sorun yazılım ise sizlere bol şans
Bu yazılımdan kaynaklanan sorun. 45x65 kesitli kolonda 92 adet 14lük donatı var.Bu sorun kiriş ve perdelerde de olabiliyor bazen.
Donatı oranı azaltılsa da yine düzelmez. Bazen donatı oranı yüksek çıkmaz ise 0.001 yerine 0.0011 yapıldığında düzeliyor. Hiç uğraşmadan tamamen yeniden proje oluşturursanız düzelme şansı olabilir. Tamamen yazılımdan kaynaklanan
teşekürler iki defa baştan çizdim hala aynı sorun var mecbur biraz kolon ekleme ve mevcut olanları büyütme yoluna gittimBu yazılımdan kaynaklanan sorun. 45x65 kesitli kolonda 92 adet 14lük donatı var.Bu sorun kiriş ve perdelerde de olabiliyor bazen.
Donatı oranı azaltılsa da yine düzelmez. Bazen donatı oranı yüksek çıkmaz ise 0.001 yerine 0.0011 yapıldığında düzeliyor. Hiç uğraşmadan tamamen yeniden proje oluşturursanız düzelme şansı olabilir. Tamamen yazılımdan kaynaklanan sorun. Apaydın Sayim
teşekürler ünver bey kolonları büyütünce azda olsa demirler biraz azaldısorun yazılım değil modellemede.
projede uygun olan yerlere perde eklemelisiniz.