V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Kopyalanacak obje bulunamadı

autocad'ten çubuk eleman olarak 3 boyutlu modellediğim projeyi idecad'e import ettim sadece kolon ve kiriş layeri vardı. import ederken o iki layeri de seçtim ve ilgili kesitleri seçerek başarıyla import ettim. fakat kat kopyalamaya gelince sadece kirişleri kopyalayabiliyor ama kolonları baştan da çizsem yine de kopyalamıyor kolonları. kopyalanacak obje bulunamadı diyor. tüm layerları açtım bir çok şey denedim olmadı.
1751360565521.png

Projenizi yükleyebilirsiniz. Deneme sürümünde çalışmanız fark etmez. Projenizi görmeden yorum yapmam doğru olmayacaktır. projenizi yüklemeyi deneyin tekrardan lütfen.

Projenizi yükleyebilirsiniz. Deneme sürümünde çalışmanız fark etmez. Projenizi görmeden yorum yapmam doğru olmayacaktır. projenizi yüklemeyi deneyin tekrardan lütfen.
" ide11trial " formatı halinde ve siteye bu format yüklenemiyor hatası alıyorum. ikincisi de betonarme kolonları aynı proje dosyası içinde denedim gayet iyi kopyalıyor hocam ama çelik kolonları kopyalamıyor "kopyalanacak obje bulunamadı" diyor nedense

Resimden anladığım kadarıyla çelik kolonları katlara kopyalamaya çalışıyorsunuz. Çelik kolonları katlara kopyalayamazsınız. Zemin kattan kolonların boyunu uzatmanız gerekli.

Geri