V11'i Online Satın Alın

Kullanıcı Render Galerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erturan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla..

Ekli dosyalar

• 20-.jpg
    20-.jpg
    921.3 KB · Görüntüleme: 19,873
  • 21--.jpg
    21--.jpg
    750.2 KB · Görüntüleme: 19,873
ARZU HANIM RENDER ALIRKEN MODEL ÇALIŞMANIN ÜZERİNE İSTEDİĞİM METNİ NASIL YAZABİLİRİM (MESELA SIRAY İŞ MERKEZİ- AFŞAR VİLLASI GİBİ)

Mehmet Bey selamlar,
ideCAD Render'daki yazı komutu ile yazınızı yazıp materyal atıyorsunuz. yazıyı döndürmeniz gerekiyorsa bu aşama döndürmelisiniz. Ardında ktp2 olarak kaydediyorsunuz.
(Arada kütüphane yapma adımlarını izlemelisiniz.) Sonra mimari programda projenizi açıp, yazınızı kütüphane olarak seçerek, isterseniz boyutlarını ve materyalini değiştirerek
plana yerleştiriyorsunuz.
İyi çalışmalar.

peh peh bendeki ameleliğe bak!! demo kullandığım için idecad de yazı yazıp sonra üzerinden çizgilerle geçerek kapalı poligon oluşturuyorum. daha sonrada bu poligonları uzatılmış obje ile hayata geçiriyorum... uğraş dur... :D bi gün bizimde olur inşallah programımız...

yorumlara açıktır. herkese iyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    116.6 KB · Görüntüleme: 19,681
  • 4.jpg
    4.jpg
    118.1 KB · Görüntüleme: 19,681
ilk çalışmam henüz ikincisi olmadı.. eksikleri çok lakin beni bu haliyle bile tatmin etti.. emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim..

NOT : Forumdaki projeleri bir projede topladım ve kendime şablon proje oluşturdum.. Bu şablon proje üzerinden ekteki çalışmayı çok kısa sürede yaptım ilgilenen arkadaşlarıma tavsiyemdir.. özellikle ideCAD yetkililerinin paylaşmış olduğu projelerdeki dokular ve sairi elemanların incelenmesi bu iş için henüz yolun başında olan kullanıcılara ışık tutacaktır...

Saygılarımla..

Ekli dosyalar

• genel render 3 - Kopya.jpg
    genel render 3 - Kopya.jpg
    302.3 KB · Görüntüleme: 19,565
  • genel render 4 - Kopya.jpg
    genel render 4 - Kopya.jpg
    205.1 KB · Görüntüleme: 19,565
herkese iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    122.6 KB · Görüntüleme: 19,479
  • 2.jpg
    2.jpg
    123.6 KB · Görüntüleme: 19,479
  • 22.jpg
    22.jpg
    98.5 KB · Görüntüleme: 19,479
  • 3.jpg
    3.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 19,479
Mehmet bey elinize sağlık. Bir konuda önerim olacak. Çimler...
Yüksek çözünürlüklü, bir modülünde daha büyük bir çim alanını gösterir bir doku kullanıp, doku ölçeğini ayarlarsanız; render'larınız, tekrarlı dokunun yol açtığı yapaylıktan uzaklaşır.

Geri