Kurulum ve kilit

ahmetkacar

Yeni Üye
bilgisayar formatlandığından yeniden kurulum gerekti.cd den kurulum sonrasında hata veriyor...turkce\data... ile ilgili. ilkin bunu giderebilme durumu nedir. ikinci olarak bunun üzerine sitenizden demo indirdim faka kilit olmasına karşın hala demo uyarısı veriyor.
yardımcı olursanız sevinirim
 
Merhaba,

Bu mesaj kullandığınız CD'de bir okuma sorunu olduğunu gösteriyor. CD hasarlı değilse, onu alkol(kolonya) ile silin. Sorun devam ederse, size yeni CD ulaştıralım. Bunun için Bursa ofisimizi arayabilirsiniz.

Demo programı, kilitsiz çalışması için ayarlandı. Kilidiniz olsa da programın demo özelliğinde çalışmaya devam etmesi normaldir.

İyi çalışmalar
 
ahmetkacar":18ip000h' Alıntı:
bilgisayar formatlandığından yeniden kurulum gerekti.cd den kurulum sonrasında hata veriyor...turkce\data... ile ilgili. ilkin bunu giderebilme durumu nedir. ikinci olarak bunun üzerine sitenizden demo indirdim faka kilit olmasına karşın hala demo uyarısı veriyor.
yardımcı olursanız sevinirim

Ahmet Bey merhaba

Kurulumda karşınıza çıkan hata elinizdeki CD nin çizilmesinden veya CD-Rom sürücünüzden kaynaklı olabilir. İnternet sitemizden indirdiğiniz demo kısıtlı kullanıma sahiptir.
Eğer 6 Versiyon kullanıcımız iseniz Sitemizdeki Teknik destek --> Download --> Program Güncellemeleri linklerini takip ederek 6 Versiyonun tam kurulumunu indirebilirsiniz.
veya Talep ettiğiniz adrese elinizdeki versiyonun kurulum CD sini yollayabiliriz.

Kolay gelsin.
 
Öncelikle teşekkürler ilginiz için. sanrımı dediğiniz gibi cd bozulmuş. yeni kurulum cd si için başvurucam. tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
 
merhaba,
benim de kurulumla ilgili bir sıkıntım var. Normalde kullandığım bilgisayarda ''kurulum bitiriliyor'' derken, bilgisayar, kendini yeniden başlatıyor.
bunun sebebini merak ediyorum.

bunun dışında başka bir bilgisayarda(dizüstü,vista yüklü) kurmaya çalıştığımda kurulum tamamlanıyor fakat programı açmaya çalıştığımda ''unable to access HASP SRM run-time environment (H0033)'' şeklinde bir hata veriyor.
ve şu anda çok acil bu sorunu çözmem gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalışmalar...
 
Merhaba,

Bilgisayarın yeniden başlatılması işlemi kurulan dosyaların paylaşım durumuna göre açığa çıkabilecek olağan bir sonuçtur. Ancak program bunun için sizden onay bekleyecektir. Eğer kurulum sonunda bilgisayarın yeniden başlatılması sorusu belirirse bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız ki paylaşım nedeniyle kopyalanamayan dosyalar windows'a kopyalanabilsin. Eğer bilgisayarınız soru sorulmadan kendiliğinden kapanıp açılıyorsa sisteminizde donanım kaynaklı sorunlar olabilir.

Unable to access mesajı hasp hizmetinin o anda durdurulduğunu gösteriyor.

1. Sorun bilgisayarı kapatıp açınca düzelebilir.
2. Bazı antivirus veya koruma programları en üst güvenlik ayarında konumlanmış olabilir ve hasp hizmetine erişimi engelliyor olabilir. Güvenliği hasp kurulumu için geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.
3. Hasp sürücüsü, doğru ve tam anlamıyla kurulamamış olabilir. Aşağıdaki linkten hasp programını indirip kurulumu yeniden yapabilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.


İyi çalışmalar...
 
ilginiz için teşekkürler ama bir işe yaramadı:S

1. yeniden başlattım. açılmadı
2. antivirüs programını devredışı bıraktım, ayrıca Windows güvenlik duvarı da kapalı. yine açılmadı.
3. verdiğiniz link yanlış sanırım. ''sayfa bulunamadı'' diyor.
 
Linke bir sorun yok. Üstünde sağ klik, farklı kayıt ederek indirme işlemi yapabilirsiniz.

Program ekle/kaldır kısmından hasp ile ilgili programları kaldırın.
Bilgisayarı açıp kapatın.
Linkteki hasp programını indirip kurun. (bu aşamada koruma programları kapalı olsun)
 
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
öğesi karşıdan yüklenemedi
sunucuyla bağlantı kurulamıyor diyor :S
ayrıca Prgoram Ekle-kaldır'da da Hasp gibi bir prgoram görünmüyor. Cdden tekrar yüklüyorum onu da yüklemiyor. hiçbirşey anlayamadım.
başka bir öneriniz var mı acaba hakan bey?
 
Teşekkür ederim Hakan Bey,
23 dakikalık sabrınızın sonucunda çözdük sanırım:)
yine benim, antivirüsü tam olarak kapat(a)mamamdan dolayı oluşmuş bir sorunmuş...
 
idecad 6 idecad sitesinden indirdim ama hasp key foun yazısı cıkıyor ama sizin foruma gönderdiğiniz hasp 5.22 için kabul etmiyor
 
mimar_kar":1x1vwxwv' Alıntı:
idecad 6 idecad sitesinden indirdim ama hasp key foun yazısı cıkıyor ama sizin foruma gönderdiğiniz hasp 5.22 için kabul etmiyor

Merhaba,
6 versiyona upgrade yapmamış olabilir misiniz acaba? 5 versiyon veya daha altı bir lisansınız varsa 6 versiyon exe'yi indirip kurduğunuzda kilit hatası alırsınız.
 
iyi akşamlar.umarım forumda birileri msjımı görürde yarcımcı olur bana.nerdeyse 6 aya yakındır ide kullanıyorum.iş yerinden eve getirdim ancak unable to access HASP SRM Run-Time Environment(h0033) hatasını verdi.bu hatayı ilk yüklememde verdi ancak hasp kurdum çalıştı.taki bugün başka bir statik programın demosunu iş yerimdeki bilgisayara yükleyene kadar.aslında işyerimde de sorun çıkarmadı ama eve gelince bu hatayı verdi.acaba ne yapabilirim.teknik destek için kimleri arayabilirim.proje yapmam lazım kilit aldım ancak sıkıntı oldu.iyi akşamlar.....
 
kurdum zaten size msj atmadan önce de kurdum.kafama takılan acaba başka statik programın demosu mu etkiledi.böyle bişey bozar mı kilidi.çünkü kilit benim üzerime değil.iş yerinin.işe yaramadı yani bu...
 
Kilidin fiziksel olarak bozulması sözkonusu değil. Anti virüs ve firewall programlarınızı kapatıp HASP ile ilgili bütün sürücüleri control panel'den kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Çalışmazsa Bursa ofisimiz ile sesli iletişime geçebilirsiniz.
 
neyse teşekkür ederim.şaşırdım valla.bursa ofisi artık sabah ararım şimdi açmazlar zaten.bilgisayara takıyorum.arkasındaki kırmızı ışık yanıyor.ve sizin dediklerinizi yaptığım halde aynı hatayı veriyor.teşekkür ederim saolun...
 
Geri
Üst