Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makas alt dayanımı için eklenen çelik kirişlerin narinliği
Merhabalar Makas alt dayanımı için eklenen çelik kirişlerin narinliğini bir türlü aşamadım. yardımcı olabilecek yada tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim
Çaprazları şaşırtmalı yerleşim yerine, mümkün olduğunca aynı aks aralığında ve süreklilik sağlayacak şekilde modellemenizi öneririm. Düzensiz ve şaşırtmalı yerleşimler, yatay yük aktarımında rijitlik düzensizliğine sebep olabilir.
Çapraz bulunmayan aralıklarda ise makasın alt ve üst başlıkları arasında “Tek Çelik Çapraz” komutuyla stabilite elemanları tanımlayarak düzlem içi rijitliği artırabilirsiniz. Bu stabilite kirişlerini, çapraz uç birleşimi kullanarak makasın alt ve üst başlıklarına bağlayabilirsiniz.
Elinize sağlık bu yapmış olduğunuz modelleme sonrasında sistem kurtardı mı? ben bunu deniyorum ancak narinlik problemini aşamadım. eğer sistem kurtardıysa datayı gönderebilir misiniz?