MATERYAL EDİTÖRÜ

Bolvadinim

Etkin Üye
Merhabalar.

Yeni materyal editörü ile ana "texture" klasörü altındaki alt klasörleri de görebilme ve yeni render motoru ile uyumlu hazır materyal kütüphanesi ve materyalleri "imt" dosyası olarak kayıt edip yükleyebilme olanakları versiyon 6.2004 ile getirildi,fakat "ARŞİVDEN YÜKLE" Diyaloğundaki sınırlı sayıdaki liste içerisine hala yeni materyaller eklenememekte,silinmesine müsaade ediliyorken "EKLEME" yapılmasına imkan verilmemiş..Oysaki; O listeden toplu seçim yaparak tek hamlede "ARŞİVDEN YÜKLE" yapalabilmeyi istemiştik.Tek tek mateyal yüklemesi zaman kaybına sebeb oluyor,artık arşivimizden topluca materyal çağırmak istiyoruz..Teşekürler..
 
Merhabalar,
imt mantığına geçilmesiyle birlikte arşivden yükle tedavülden kalkacak zaten sn. Bolvadinim. Açıkçası atmayı gözden kaçırmışız.
Yükle dediğimizde imt'lerin çoklu seçilmesi yapılacak bir sonraki güncellemede.
Saygılarımla
 
Arzu Dural Gök":3on978lp' Alıntı:
Merhabalar,
imt mantığına geçilmesiyle birlikte arşivden yükle tedavülden kalkacak zaten sn. bolvodinim. Açıkçası atmayı gözden kaçırmışız.
Yükle dediğimizde imt'lerin çoklu seçilmesi yapılacak bir sonraki güncellemede.
Saygılarımla

Teşekürler Arzu Hanım,

Herzaman ki gibi hızlı ve atak bir şekilde bu problemi de cevaplayıp,bir sonraki güncellemeye "imt'lerin" çoklu seçilmesi olanağının getirileceğini söylediniz..En kısa zamanda bu değişikliğin sunulmasını bekliyor,tekrar teşekür ediyorum..
 
Yeni güncelleme heyecanını bizler kadar yaşayıp takip ettiğiniz, öneri ve hatırlatmalarınız için biz de teşekkür ederiz.
İyi çalışmalar...
 
Geri
Üst