fmwaral":2io0lmru' Alıntı:aynı sorun icin bende bu sabah mesaj yazmıstım. Lakin denilenleri yapmama ragmen sorunu bulamıyorum.
emrebagdu":2io0lmru' Alıntı:projeyi ekledim incelerseniz sevinirim tekrar teşekkür ederim.
Projenizde 1. Bodrum katta K20-K250-K220 kiriş birleşimlerinde küçük bir parçası oluşmuş. (Diğer katlarda da aynı durum var) K220 kirişi kaçıklığı alttan tanımlı olarak ve K220-K250 kirişlerinin kesişimdeki düğüm noktasına bağlanarak çizilirse bu küçük kiriş parçası oluşmaz. Örnek projede bahsedilen kiriş birleşimleri bu şekilde yapıldı ve analiz yapılabiliyor.emrebagdu":3impndtf' Alıntı:mrb ben projemi çözerken analizde sistem çözülemiyor başlığı altında "Matris indirgemesinde pivot hatası" diye bir hatayla karşılaştım anlamı nedir? nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar
Merdiven mesnetlemelerini ve R katsayılarını düzelttim.mozyaylaz":29j80ljt' Alıntı:hocam merhabalar projemde analiz yaptığımda pivot hatası alıyorum geometrik kontrol yaptığımda ise herhangi bir sorun görünmüor . konu hakkında yardımlarınızı talep ederim
Projenizi ekleyiniz.eatac69":2tycbev7' Alıntı:merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,semihocaktan:1phyk6go' Alıntı:aynı sorunu yaşıyorum bakabilir misiniz