G gamzeturkmen Etkin Üye 20 May 2024 #1 Merdiven mesnet koşulları belirleme seçeneğine tıkladıktan sonra merdiven kenarına tıkladığımda koşulları belirleyeceğim pencere çıkmıyor nasıl çözebilirim?
Merdiven mesnet koşulları belirleme seçeneğine tıkladıktan sonra merdiven kenarına tıkladığımda koşulları belirleyeceğim pencere çıkmıyor nasıl çözebilirim?
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye 21 May 2024 #2 Merdiven mesnet koşulları belirleme diyaloğunu ekran dışına taşımış olabilirsiniz. Yardım sayfasında anlatılan şekilde ayarları sıfırlayabilirsiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merdiven mesnet koşulları belirleme diyaloğunu ekran dışına taşımış olabilirsiniz. Yardım sayfasında anlatılan şekilde ayarları sıfırlayabilirsiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
G gamzeturkmen Etkin Üye 22 May 2024 #3 Yasin TEZEL' Alıntı: Merdiven mesnet koşulları belirleme diyaloğunu ekran dışına taşımış olabilirsiniz. Yardım sayfasında anlatılan şekilde ayarları sıfırlayabilirsiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Yasin TEZEL' Alıntı: Merdiven mesnet koşulları belirleme diyaloğunu ekran dışına taşımış olabilirsiniz. Yardım sayfasında anlatılan şekilde ayarları sıfırlayabilirsiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim