V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Merdiven metrajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sC.oUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sC.oUT

Üye
arkadaşlar merhaba.merdiven çiziminde donatı adetlerini alabiliyorum ama metraj kısmında beton, demir ve kalıp metrajı alamıyorum..merdiveni tanımlarken mi bir hata yaptım acaba ? tanımlarken hata yaptıysam donatı çizimini nasıl verdi ? yardımcı olursanız sevinirim ..

sC.oUT":3bygfzh9' Alıntı:
arkadaşlar merhaba.merdiven çiziminde donatı adetlerini alabiliyorum ama metraj kısmında beton, demir ve kalıp metrajı alamıyorum..merdiveni tanımlarken mi bir hata yaptım acaba ? tanımlarken hata yaptıysam donatı çizimini nasıl verdi ? yardımcı olursanız sevinirim ..
Merhaba,

Merdivenlerde kalıp ve beton metrajı otomatik olarak hazırlanmıyor. Ancak donatı metrajına metraj rapordan ve merdiven çizimleri donatı tablosundan ulaşılabilir. Projenizi eklerseniz, donatı metrajının alınamamasına yönelik sorunu inceleyebiliriz.

teşekkür ederim Levent Bey. halletmek üzereyim. size merdiven haricinde bir soru sorsam : ekteki projede panele eğim vermeye çalışıyorum ama ? p01 ve p07. üst kot projeden anlaşıldığı üzere 305 cm. alt taraf da 0 kotunda olacak.

Ekli dosyalar

sC.oUT":3pr1u566' Alıntı:
teşekkür ederim Levent Bey. halletmek üzereyim. size merdiven haricinde bir soru sorsam : ekteki projede panele eğim vermeye çalışıyorum ama ? p01 ve p07. üst kot projeden anlaşıldığı üzere 305 cm. alt taraf da 0 kotunda olacak.
Programda eğimli panel çizme olanağı bulunmuyor.

Geri