V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Merdivende donatı yetersizliği

Merdivende donatı alanı yetersizliği alıyorum. Yarı rijit çözdürdüğümde ise böyle bir problemle karşılaşmazken tam rijitte ise donatı alanı yetersizliği sorunu ortaya çıkıyor. Ne denediysem olmadı. Merdiven donatı çaplarını düşürdüm, mesnetlenme koşullarına baktım, hesap akslarını kontrol ettim, kalınlığı arttırdım problem çözülemedi bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Merdivende donatı alanı yetersizliği alıyorum. Yarı rijit çözdürdüğümde ise böyle bir problemle karşılaşmazken tam rijitte ise donatı alanı yetersizliği sorunu ortaya çıkıyor. Ne denediysem olmadı. Merdiven donatı çaplarını düşürdüm, mesnetlenme koşullarına baktım, hesap akslarını kontrol ettim, kalınlığı arttırdım problem çözülemedi bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz?
Önerilerim;
--Yarı rijit çözüm yapınız,
--merdivenlerde işaretlediğim kenarlar dışındaki kenarların ankastreliklerini kaldırınız.
(çizimde bu işaretli yerlere el ile donatıları uzatınız.)
1745677197382.png

Önerilerim;
--Yarı rijit çözüm yapınız,
--merdivenlerde işaretlediğim kenarlar dışındaki kenarların ankastreliklerini kaldırınız.
(çizimde bu işaretli yerlere el ile donatıları uzatınız.)
Ekli dosyayı görüntüle 50973
Anladığım kadarıyla yarı rijitten başka bir çarem yok. Dediklerinizi tam rijitte yaptım sonuç değişmedi. Yardımınız için teşekkür ederim.

Geri