M meri0607 Yeni Üye 11 Mar 2020 #1 merahaba kolay gelsin idecad statik de analiz yaptıkdan sonra metraj almak istiyorum.ama program hata veriyor ve kapanıyor.ne yapabilirim?
merahaba kolay gelsin idecad statik de analiz yaptıkdan sonra metraj almak istiyorum.ama program hata veriyor ve kapanıyor.ne yapabilirim?
Hakan Şahin Administrator 12 Mar 2020 #2 Merhaba, Hata mesajının ne olduğunu belirtmemişsiniz, olası çözüm: C:\ProgramData\ideCAD10" klasörü altındaki "iderpt.tmp" dosyasını silerek deneyebilirsiniz. Projenizi paylaşırsanız projenize ait bir durum mu bakabiliriz.
Merhaba, Hata mesajının ne olduğunu belirtmemişsiniz, olası çözüm: C:\ProgramData\ideCAD10" klasörü altındaki "iderpt.tmp" dosyasını silerek deneyebilirsiniz. Projenizi paylaşırsanız projenize ait bir durum mu bakabiliriz.
O Ozkan_Emirsoylu Yeni Üye 26 Eki 2023 #4 merhabalar ben de aynı problemi yaşıyorum ve rapor için ''iderpt.tmp'' dosyası bulunmuyor.
Yasin TEZEL Uzman Üye 26 Eki 2023 #5 Yardım sayfasında anlatılan yöntemi uygulayınız Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Yardım sayfasında anlatılan yöntemi uygulayınız Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.