C [email protected] Yeni Üye 24 Mar 2025 #1 MERHABA METRAJIMDA AŞIRI DOANTI FAZLALIĞI VAR .SEBEBİNİ ANLAYAMADIM .YARDIMCI OLURMUSUNUZ HOCAM
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 24 Mar 2025 #2 [email protected]' Alıntı: MERHABA METRAJIMDA AŞIRI DOANTI FAZLALIĞI VAR .SEBEBİNİ ANLAYAMADIM .YARDIMCI OLURMUSUNUZ HOCAM Genişletmek için tıkla ... Projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
[email protected]' Alıntı: MERHABA METRAJIMDA AŞIRI DOANTI FAZLALIĞI VAR .SEBEBİNİ ANLAYAMADIM .YARDIMCI OLURMUSUNUZ HOCAM Genişletmek için tıkla ... Projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
C [email protected] Yeni Üye Çarşamba saat 13:53'de #3 MERHABA HOCAM Ekli dosyalar STATİK SIKIŞTIRILMIŞ.cde STATİK SIKIŞTIRILMIŞ.cde 7.4 MB · Görüntüleme: 4
Yasin TEZEL Uzman Üye Çarşamba saat 14:39'de #4 Metraj aldığınızda hangi kirişlerde sorun olduğu görülüyor. Yardım sayfasını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu kirişlerin düğüm noktasını perde içine taşıyın sorun düzelecektir. Moderatör tarafında düzenlendi: Çarşamba saat 17:45'de
Metraj aldığınızda hangi kirişlerde sorun olduğu görülüyor. Yardım sayfasını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu kirişlerin düğüm noktasını perde içine taşıyın sorun düzelecektir.