M mesudogann Üye 25 Ağu 2022 #1 merhabalar minare külahını perde olarak eğimli bi şekilde yapamadım Ekli dosyalar minare.cde minare.cde 112.3 KB · Görüntüleme: 27
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 25 Ağu 2022 #2 mesudogann' Alıntı: merhabalar minare külahını perde olarak eğimli bi şekilde yapamadım Genişletmek için tıkla ... perdeleri eğimli olarak modelleyemezsiniz.
mesudogann' Alıntı: merhabalar minare külahını perde olarak eğimli bi şekilde yapamadım Genişletmek için tıkla ... perdeleri eğimli olarak modelleyemezsiniz.
S syucehan Yeni Üye 1 Eyl 2022 #3 mesudogann' Alıntı: merhabalar minare külahını perde olarak eğimli bi şekilde yapamadım Genişletmek için tıkla ... Merhaba mesudogann. Minare küllahını betonarme yapmana gerek yok. Minare küllahları çelik konstrüksiyondan yapılır
mesudogann' Alıntı: merhabalar minare külahını perde olarak eğimli bi şekilde yapamadım Genişletmek için tıkla ... Merhaba mesudogann. Minare küllahını betonarme yapmana gerek yok. Minare küllahları çelik konstrüksiyondan yapılır