V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

PAFTA AYARLARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan musaa34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musaa34

Yeni Üye
MERHABALAR PAFTA AYARLARINI RENKLERİNİ AYARLADIKTAN SONRA YENİ ÇİZİMLERE UYGULAYAMIYORUM KATMAN SEKMESİNDE GALİBA YENİ ÇİZİMLERDE KULLAN VAR AMA BENDE YOK TEMEL APLİKASYON PLANINDA AYARLADIĞIM RENKLERİ TEKRAR ALDIĞIMDA RENKLER KAYBOLUYOR BAKIN BENDE GÖZÜKMÜYOR YENİ ÇİZİMLERE UYGULA AMA İNTERNETDEKİ SAYFADA GÖZÜKÜYOR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
OLURMUSUNUZEkran görüntüsü 2025-05-14 021350.pngyeni katman 2.pngEkran görüntüsü 2025-05-14 021350.pngyeni katman 2.png

Katman ayarları diyaloğuna 3b kat penceresinde giriniz. Bu durumda "Yeni çizimlerde kullan" seçeneği görünecektir. Bu diyalogdaki "Yeni çizimlerde kullan" seçeneği tanımlanan "yeni katmanın" yeni oluşturulan çizim pencerelerinde görünmesini sağlar.
Ancak çizimleri oluştururken (örneğin temel aplikasyon planı, kalıp planı alırken) kalem ve renk ayarlarıyla ilgili yapılan düzenlemelerin bu diyalogla ve seçenekle ilgisi bulunmuyor.

1747204537458.png

Peki anladım kalem ve renk ayarlarını yapıyorum ama örneğin (kalıp planını alıyorum renklerini değiştiriyorum tekrar kalıp planı alıyorum ama aynı renkler kayboluyor renk ayarını nasıl kaydedebilirim

Bahsettiğiniz durum bizde oluşmuyor.
Çizim menüsünde kalıp planı komutu çalıştırıyorum.
Açılan diyalogda örneğin donatı yazısı rengini değiştirip, kalıp planı alıyorum.
Tekrar kalıp planı komutunu tıkladığımda donatı rengi daha önce değiştirdiğim renk geliyor.

1747212384016.png

Mesajınıza idecad proje dosyasını ekleyip hangi elemanların renklerinin değişmediğini yazarsanız inceleyebiliriz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri