M mehmeta Üye Çarşamba saat 21:58'de #1 BU sekilde perde tasarlamak istiyorum donati cok fazla çıkıyor kolon yapınca hata veriyor
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 13:04 da #2 Kısa başlık perdesi olarak tanımlanmalıdır. Perdeler perde grubu olarak tanımlanmalıdır. Kolon olarak tanımlamayınız. Yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Kısa başlık perdesi olarak tanımlanmalıdır. Perdeler perde grubu olarak tanımlanmalıdır. Kolon olarak tanımlamayınız. Yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
M mehmeta Üye Dün 20:58 da #3 Yasin TEZEL' Alıntı: Kısa başlık perdesi olarak tanımlanmalıdır. Perdeler perde grubu olarak tanımlanmalıdır. Kolon olarak tanımlamayınız. Yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... PROJEYİ EKLEDİM İNCELEYEBİR MİSİNİZ TAŞIYICI SİSTEMİDE Ekli dosyalar h.öntasarım.cde h.öntasarım.cde 10.4 MB · Görüntüleme: 2
Yasin TEZEL' Alıntı: Kısa başlık perdesi olarak tanımlanmalıdır. Perdeler perde grubu olarak tanımlanmalıdır. Kolon olarak tanımlamayınız. Yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... PROJEYİ EKLEDİM İNCELEYEBİR MİSİNİZ TAŞIYICI SİSTEMİDE