eğer tasarım bu şekilde olacaksa bence asansör boşluğunu perde ile modellemek yerine kolonlar ile modelleyiniz.İYİ AKŞAMLAR, .
PERDEDEKİ KAPASİTE HATASINI NASIL GİDEBİLİRİM.PERDE KALINLIKLARINI 35CM VE 40 CM YAPTIK. YİNE DE HATALARI GİDEREMEDİK. KAPASİTE VE KESME HATASI VERİYOR. YARDIMINIZI RİCA EDERİM.
YAPI DENETİM BU TARZ BİR YAPIYI A15 OLARAK ÇÖZMEMİZİ İSTİYOR. BEN DE A11 OLARAK ÇÖZME TARAFTARIYIM. BU TARZ YAPILAR İÇİN ÖNERECEĞİNİZ MAKALE VB YAZILAR VAR MI ? TEŞEKKÜRLER
perde varsa tabi ki a15 çözmelisiniz. ve r katsayısını maksimum 7 alabilirsiniz.YAPI DENETİM BU TARZ BİR YAPIYI A15 OLARAK ÇÖZMEMİZİ İSTİYOR. BEN DE A11 OLARAK ÇÖZME TARAFTARIYIM. BU TARZ YAPILAR İÇİN ÖNERECEĞİNİZ MAKALE VB YAZILAR VAR MI ? TEŞEKKÜRLER
Hem x doğrultusunda hem de y doğrultusunda çalışan U tipi tek kesit perde olduğu için hem x hem de y de en az süneklik düzeyi yüksek seçmek perde çerçeveli sistem (A15) seçmek yönetmeliği gereği gerekir diye düşünüyorum.YAPI DENETİM BU TARZ BİR YAPIYI A15 OLARAK ÇÖZMEMİZİ İSTİYOR. BEN DE A11 OLARAK ÇÖZME TARAFTARIYIM. BU TARZ YAPILAR İÇİN ÖNERECEĞİNİZ MAKALE VB YAZILAR VAR MI ? TEŞEKKÜRLER
Ben maalesef bilgisayar başında değilim maalesef. O yüzden model konusunda bilgi veremiyorum. Ben @Rıdvan TURAN Bey'in paylaştığı plan görüntüsüne bakarak yorum yaptım.PEKİ BU ŞEKİLDE ÇÖZMEMİN BİR YOLU VAR MI?