Projenizi inceledim. Yapınız yamuk şeklinde olduğu için bu tip binalarda yüklerin eşit şekilde dağılması daha zor oluyor dolayısıyla bazı elemanlardaki kesme kuvvetleri oldukça artıyor. Modelinizi incelediğim zaman kolon ve perdelerde etriye çapı olarak 8 lik etriye kullandığınızı gördüm. Subasman perdesi ve kirişlerde 8 lik makul fakat kolon ve perdelerde 10 luk etriye kullanmanızı tavsiye ederim bu elemanlara gelen kesme kuvvetini karşılama adına daha sağlıklı olacaktır. Bir de iç çerçevelerinizi incelediğim zaman sürekli kirişlerinizin az olduğunu, bazı kolon ve perdelere de çok yakın yerlere saplama kiriş attığınızı gördüm. Çerçevelerinizi düzenleyip sürekli kirişlerinizi arttırın, saplama kirişleri de genel olarak kolon ve perdelere çok yakın yerlerde yapmamaya çalışın bu kesme kuvvetinizi oldukça arttırır çünkü. S15 kolonu ve P004 perdesi bunlara birer örnek. Bunlar uygulandıktan sonra sorunun çözüleceğini tahmin ediyorum eğer hala devam eden problemler olursa projenizi tekrar ekleyin tekrar bakalım. İyi çalışmalar dilerim.