A ahmet09 Üye Cuma saat 15:20'de #1 Merhabalar İlgili perdedeki sorunu gideremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. @Yasin TEZEL @Ünver ÖZCAN Ekli dosyalar proje.cde proje.cde 794.8 KB · Görüntüleme: 4
Merhabalar İlgili perdedeki sorunu gideremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. @Yasin TEZEL @Ünver ÖZCAN
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Cuma saat 16:48'de #2 Asansör perdesini perde grubu yapınız Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde başlık bölgeleri için Ø16 gibi tek çap seçimi yapmanız uygun olur. Ø10 donatı çapı perde başlıklarında kullanılamaz. P91 perdesi uygunsa 30cm kalınlığa çıkartılabilir Sürtünme kesmesi hatası olan perdelerin düşey donatıları arttırılmalıdır. Detaylar için yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Asansör perdesini perde grubu yapınız Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde başlık bölgeleri için Ø16 gibi tek çap seçimi yapmanız uygun olur. Ø10 donatı çapı perde başlıklarında kullanılamaz. P91 perdesi uygunsa 30cm kalınlığa çıkartılabilir Sürtünme kesmesi hatası olan perdelerin düşey donatıları arttırılmalıdır. Detaylar için yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.