PROGRAM KAPANIYOR

muratbilgin12

Yeni Üye
Program kurulumunu yapıyorum ancak açıldıktan sonra yeni proje ikonuna bastıktan sonra herhangi bir komuta tıkladığımda program donuyor ve kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sorun bilgisayar kaynaklı olacağını düşünmüyorum yaklaşık 6 ay önce indirmiştim ve 1 ay kadar kullanmıştım. şimdi tekrar girmek isteğimde sorunla karşılaşıyorum. İlginiz için teşekkürler
 
Programda sistematik kapanma durumu yaşanmamaktadır. Sorununuz donanımsal veya eksik yüklemelerden kaynaklanıyor olabilir.

-Aşağıdaki verilen linkleri tıklayarak eklentileri bilgisayarınıza indirin ve kurulumu çalıştırın.
Microsoft Visual C++ 2015-2019 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (64 bit)
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Microsoft Visual C++ 2015-2019 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (32 bit)
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.


-Bilgisayarınızda Windows güncelleştirmelerinin eksiksiz yapıldığından emin olun.

-İlave olarak Sorun ekran kartınızın opengl görüntü verme performansıyla alakalı olabilir. Nvidia GeForce ekran kartı önermekteyiz. Nvidia GeForce ekran kart kullanıyorsanız ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, bir çok dizüstü bilgisayarlarda onboard(dahili) düşük işlemcili ve harici yüksek işlemcili iki kart bulunur. Programı çalıştırırken yüksek işlemcili ekran kartı ile çalıştırmanız gerekir.

Sorununuz çözülmez ise ,
10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunun. Bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayalım.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst