Hakan Şahin Administrator 23 May 2013 #23 metingon":pxtuntd6' Alıntı: Oynadım ama degsmedı sureklı temelde baya ugrastım ama Genişletmek için tıkla ... Projeyi eklerseniz daha isabetli yardım alabilirsiniz...
metingon":pxtuntd6' Alıntı: Oynadım ama degsmedı sureklı temelde baya ugrastım ama Genişletmek için tıkla ... Projeyi eklerseniz daha isabetli yardım alabilirsiniz...
M metingon Üye 23 May 2013 #24 Projemı ılk mesajımda eklemıstım ama ben ogrenmek ıstıyorum yenı basladım
Hakan Şahin Administrator 23 May 2013 #25 metingon":28nm4cl2' Alıntı: Surekli ve tekıl temel nasıl kurtarırım bazıkarı kurtarmıyor Genişletmek için tıkla ... metingon":28nm4cl2' Alıntı: Projemı ılk mesajımda eklemıstım ama ben ogrenmek ıstıyorum yenı basladım Genişletmek için tıkla ... İlk projenizde temeller yok... Problem yaşadığınız projeyi eklemediğimiz sürece tam anlamıyla yardım alamazsınız.
metingon":28nm4cl2' Alıntı: Surekli ve tekıl temel nasıl kurtarırım bazıkarı kurtarmıyor Genişletmek için tıkla ... metingon":28nm4cl2' Alıntı: Projemı ılk mesajımda eklemıstım ama ben ogrenmek ıstıyorum yenı basladım Genişletmek için tıkla ... İlk projenizde temeller yok... Problem yaşadığınız projeyi eklemediğimiz sürece tam anlamıyla yardım alamazsınız.