Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar değerli meslektaşlarım, ekte koyduğum projede hataları bir türlü gideremedim, çözüm için tecrübeli arkadaşlar bilgilendirme yapabilir misiniz.
kardeş. önemli olan projemizi masa başında düzeltsek de sds değeri 1.68 yüksek bir değer keşke kaset döşeme yapmayıp plak döşeme yapsaydık.
birkaç tane çapraz kirişler aynı düğüm noktasında birleşiyor .sahada imalat sağlıklı olur mu?
Haklısınız hocam, bende revize için mimar arkadaşlar görüştüm ancak vatandaş talebi bu olunca bu haliyle çözüm aramak durumunda kalıyoruz maalesef, bu haliyle benimde içime sinmiyor açıkçası, ilginiz içinde çok teşekkür ederim.
-Plak kirişle çözmenizi tavsiye öneririm. Vatandaş ile bizzat görüşün plak kirişli sisteme ikna etmeye çalışın.
- Çapraz şekilde tasarımlar hesaplar açısından çok doğru değil. Elemanları mümkün mertebe birbiri ile 90 derece olacak şekilde tasarım yapın.
- İlla kaset olacaksa sistemi perdeler ile çözmenizi tavsiye ederim. Duvar içinde kalan kirişler normal kiriş sarkanlar yatık olabilir. aşağıya fikir vermesi açısından kalıp planı ekledim