A Aliş Etkin Üye 22 Eyl 2023 #21 Yasin TEZEL' Alıntı: Yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Başka projelerden rapor alıp kaydebiliyorum ama
Yasin TEZEL' Alıntı: Yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Başka projelerden rapor alıp kaydebiliyorum ama
Yasin TEZEL Uzman Üye 22 Eyl 2023 #22 Projenizi ekler misiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
A Aliş Etkin Üye 22 Eyl 2023 #23 EKLEDİM Ekli dosyalar SELMAN.cde SELMAN.cde 12.2 MB · Görüntüleme: 3
Yasin TEZEL Uzman Üye 22 Eyl 2023 #24 Projenizde analiz yaptım ve seçmeli rapor alabildim. Yardım sayfasındaki yöntemi uygulayınız Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Projenizde analiz yaptım ve seçmeli rapor alabildim. Yardım sayfasındaki yöntemi uygulayınız Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.