murat mungan
Yeni Üye
PROGRAMA GİRİLEN VE SECİLEN R KATSAYILARINDA BİR DEĞİŞME OLMUYOR BUNUN NEDENİ NEDİR ACABA , PROGRAM NİÇİN GEREKLİ OLAN R KAT SAYISINI BELİRLEMİYOR. SAYGILARIMLA
murat mungan":2nuu4v2u' Alıntı:PROGRAMA GİRİLEN VE SECİLEN R KATSAYILARINDA BİR DEĞİŞME OLMUYOR BUNUN NEDENİ NEDİR ACABA , PROGRAM NİÇİN GEREKLİ OLAN R KAT SAYISINI BELİRLEMİYOR. SAYGILARIMLA
Yasin Bey, benzer problemi yaşadım, subasman rijit kat + zemin kat çözdüğüm bir projede R'nin 8 olmasını bekliyordum çünkü analiz ayarları TBDY 2018 seçeneklerinde R 8 girildi ve 4/5 uyarısı da olmadı tik de aktif değil analiz sonrası uyarı da verilmedi ancak raporda bir yere bu cümle yazılmış. Ben ise çizim alıp paftalarken kalıp planının altındaki yazıyı düzenlerken fark ettim. 7.8 yazınca bir garip geldi bir bilen arkadaşıma sordum ve sayfa60 problemi o dedi araştırdım ettim bu konuyu buldum. he çok mu büyük fark değil hatta önemsiz ama yani demem o ki bu gibi uyarıların hepsi bir textbox olarak kullanıcıya sunulsa özet bilgi notu şeklinde daha kullanıcı dostu bir programımız olur. çizim almadan müdahale edip çözebileceğimiz fırsatımız olur belki de.uyarı verilmiş