ideCAD programını öğrenmeye çalışıyorum. Versiyon 10 demo kullanıyorum. Eklentiyi yaparken .ide10demo ve .bak uzantılı dosyalara izin vermediği için .bak uzantılı dosyayı winrar kullanarak ekleyebildim. Projenin winrar eki 4mb tan büyük olduğu için eklemedi.
1-Ekteki deneme projesinde üst yapı etkileşimli yarı rijit çözümde radye kalınlığını bir türlü kurtaramadım.
2-Merdiven analizi yapmıyor. Bu tarz merdivenlerin çizimlerini youtube kanalınızdan öğrendim, yalnız programda analiz yaptıramadım. Bir de merdiven mesnet koşulları doğru mu olmuş?
3-Analiz sonrası Analiz Modeli-->Görselleştirme-->Yükler-->Yük Tip
uvar Yükleri,Kombinasyon:G yaparak döşeme duvar yüklerini kontrol etmek istediğimde 0,035tf gibi garip değerler oluşuyor. Aynı görselde kiriş üstüne programın değerleri ise normal görünüyor 0,625 tf/m gibi. Normal midir?
1-Ekteki deneme projesinde üst yapı etkileşimli yarı rijit çözümde radye kalınlığını bir türlü kurtaramadım.
2-Merdiven analizi yapmıyor. Bu tarz merdivenlerin çizimlerini youtube kanalınızdan öğrendim, yalnız programda analiz yaptıramadım. Bir de merdiven mesnet koşulları doğru mu olmuş?
3-Analiz sonrası Analiz Modeli-->Görselleştirme-->Yükler-->Yük Tip