S selahattinn Üye Dün 13:30 da #1 radye temel donatı arttırımı yapmama rağmen çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar Z+3KAT PROJE...cde Z+3KAT PROJE...cde 4.6 MB · Görüntüleme: 9
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Dün 14:37 da #2 selahattinn' Alıntı: radye temel donatı arttırımı yapmama rağmen çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... İlave donatıların çapını veya radye döşeme kalınlığını artırmanız gerekiyor.
selahattinn' Alıntı: radye temel donatı arttırımı yapmama rağmen çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... İlave donatıların çapını veya radye döşeme kalınlığını artırmanız gerekiyor.
S selahattinn Üye Dün 14:50 da #3 denedim ünver bey ilave donatıları çapını artırdım radye döşeme kalınlığı 60 cm yaptım düzelmedi.
Yasin TEZEL Uzman Üye Dün 15:57 da #4 Projenizde rijit kat yok. Rijit kat tanımını kaldırın. Temel-zemin sekmesinde işaretlediğim opsiyonlar değerlendirilebilir. İlaveler için üst donatı çapları seçilebilir.
Projenizde rijit kat yok. Rijit kat tanımını kaldırın. Temel-zemin sekmesinde işaretlediğim opsiyonlar değerlendirilebilir. İlaveler için üst donatı çapları seçilebilir.