Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hesap aksı tanımlama konusunda kararsız kaldım nasıl tanımlamam gerekır programda donatı sağ sol mesafe degerlerı ayarlıyabılıyorum ama donatı uzunlukları ayarlanmıyor yardımcı olursanız sevınırım
hesap aksı tanımlama konusunda kararsız kaldım nasıl tanımlamam gerekır programda donatı sağ sol mesafe degerlerı ayarlıyabılıyorum ama donatı uzunlukları ayarlanmıyor yardımcı olursanız sevınırım
Donatı uzunlukları tanımlandıkları doğrultudaki açıklık boyunca atılır. Yardımcı toolbardaki "Donatı hesap askı geometrisini değiştir" komutu ile donatı aksının yeri ve çalışma mesafesi değiştirilebilir. Nasıl bir tanımlama yapmak istediğinizi örnek vererek açıklarsanız, yardımcı olmaya çalışırız.
acıklık boyunu donatı boyunu belırlemek ıstıyorum capraz bına oldugu ıcın resımde hesap akslarında bosta kalan alanlar var projede tek yon tanımlasam hesap akslarını radye temel capraz oldugu ıcın dogru tanım olur
acıklık boyunu donatı boyunu belırlemek ıstıyorum capraz bına oldugu ıcın resımde hesap akslarında bosta kalan alanlar var projede tek yon tanımlasam hesap akslarını radye temel capraz oldugu ıcın dogru tanım olur