R Reşat Zazoğlu Üye Cumartesi saat 09:55'de #1 merhabalar radye temelimde minimum temel basınçı sorunu yaşıyorum negatif cıkıyor bunu göz ardı etmelimiyim Ekli dosyalar proje.cde proje.cde 1.4 MB · Görüntüleme: 3
merhabalar radye temelimde minimum temel basınçı sorunu yaşıyorum negatif cıkıyor bunu göz ardı etmelimiyim
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Cumartesi saat 11:24'de #2 Reşat Zazoğlu' Alıntı: merhabalar radye temelimde minimum temel basınçı sorunu yaşıyorum negatif cıkıyor bunu göz ardı etmelimiyim Genişletmek için tıkla ... edebilirsiniz. aşağıdaki linki inceleyiniz. Konu içindeki mesaj 'Zemin Taşıma Gücü (negatif) bir türlü aşamıyorum' 24 Nis 2026 yasin54' Alıntı: Merhabalar, negatif zemin gücü hatası alıyorum. Temel alanını 1 metre yapsam bile aşamıyorum hatayı yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Negatif zemin gerilemesini aşağıdaki gibi değerlendirebilirsiniz.
Reşat Zazoğlu' Alıntı: merhabalar radye temelimde minimum temel basınçı sorunu yaşıyorum negatif cıkıyor bunu göz ardı etmelimiyim Genişletmek için tıkla ... edebilirsiniz. aşağıdaki linki inceleyiniz. Konu içindeki mesaj 'Zemin Taşıma Gücü (negatif) bir türlü aşamıyorum' 24 Nis 2026 yasin54' Alıntı: Merhabalar, negatif zemin gücü hatası alıyorum. Temel alanını 1 metre yapsam bile aşamıyorum hatayı yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Negatif zemin gerilemesini aşağıdaki gibi değerlendirebilirsiniz.