V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Rapor Alamama Hatası ( Önceki Yazılan Hatalardan Farklı Hata)

Yeşilbahçe

Yeni Üye
Merhaba, iyi çalışmalar herkese.

Çalışmaya devam ettiğim proje üzerinde hiç bir rapor türünün çıktısını göremiyorum. Daha önce forumda yazılanlardan farklı olarak herhangi bir hata bildirimi veya program kapanması yaşamıyorum. İmleç 2 saniye kadar dönüyor, daha sonra program hiç bir tıklanma olmamış gibi çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir rapor penceresi açılmıyor. Teknik destekte yazılan silip yüklemeler de dahil tüm önerileri uyguladım. Düzelmedi.

Daha önce yapıp bitirdiğim sorunsuz rapor aldığım projelerde denedim. Maalesef artık onların da raporlarını basamıyorum.

Yeni bir projeye başlayıp onu analiz ettiğimde de rapor alamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Çalıştığım projeyi ihtiyaç olursa diye ekliyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba, iyi çalışmalar herkese.

Çalışmaya devam ettiğim proje üzerinde hiç bir rapor türünün çıktısını göremiyorum. Daha önce forumda yazılanlardan farklı olarak herhangi bir hata bildirimi veya program kapanması yaşamıyorum. İmleç 2 saniye kadar dönüyor, daha sonra program hiç bir tıklanma olmamış gibi çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir rapor penceresi açılmıyor. Teknik destekte yazılan silip yüklemeler de dahil tüm önerileri uyguladım. Düzelmedi.

Daha önce yapıp bitirdiğim sorunsuz rapor aldığım projelerde denedim. Maalesef artık onların da raporlarını basamıyorum.

Yeni bir projeye başlayıp onu analiz ettiğimde de rapor alamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Çalıştığım projeyi ihtiyaç olursa diye ekliyorum. Teşekkürler.
merhaba;

Eğer denemediyseniz,

1. Açıksa ideStatik programını kapatınız,
  2. C:\ProgramData klasörüne giriniz, bu klasör normalde gizlidir. Sizde de gizli ise Görünüm sekmesinden gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  3. C:\ProgramData klasörü içerisindeki ideCAD10 klasörünü siliniz.
  4. Programı CTRL+SHİFT tuşlarına program açılana kadar basılı tutarak İdeStatik programını tekrar açınız.
  5. sorununuz çözülmüş olmalı...
Saygılarımla.

merhaba;

Eğer denemediyseniz,

1. Açıksa ideStatik programını kapatınız,
  2. C:\ProgramData klasörüne giriniz, bu klasör normalde gizlidir. Sizde de gizli ise Görünüm sekmesinden gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
  3. C:\ProgramData klasörü içerisindeki ideCAD10 klasörünü siliniz.
  4. Programı CTRL+SHİFT tuşlarına program açılana kadar basılı tutarak İdeStatik programını tekrar açınız.
  5. sorununuz çözülmüş olmalı...
Saygılarımla.
Denedim, maalesef çözüm olmadı.

-İşlemleri yaparken antivirüs programlarının kapalı olduğuna emin olun.
-Windows güncellemelerini yapınız.
-Aşağıda görülen Temp klasörünü siliniz.
1728291928498.png
Yardım sayfasında anlatılan yöntemi tekrarlayınız.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Sorununuz devam edirse 10 versiyon kullanıcılarımız için teknik destek portalından, kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulununuz. Bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayarak durumu inceleyelim.

Bilgisayarınıza sağlanan uzaktan erişimle
Yukarıdaki linkte Anlatılanlar takip edilerek
eklentisi kurularak rapor alınabilmiştir.

İyi çalışmalar
Merhaba iyi günler IDE10DEMO ile kaydedilen dosyayı açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Proje ödevim acil lazım bana.
Aşağıya bırakacağım linkin içerisinde dosya mevcut. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Projeniz 10.94 Demo programı ile açılabiliyor. Gönderdiğiniz proje uzantısı ".ide10demo" bundan dolayı proje açma diyaloğunda projeniz gözükmüyor
Proje dosya uzantısını ".ide10trial" olarak değiştirin.

1729522915401.png

1729522793299.png

Bu çizim daha önce eski sürümde başka pc'de yapıldı. Ondan dolayı çizimin içine girip uzantıyı değiştiremiyorum. Acaba siz uzantıyı değiştirip dosyayı gönderebilir misiniz size zahmet?

Dosya açma diyaloğuna bütün dosyaları görebilmek için "*.*" yazın ve enter'a basın
veya "*.ide10demo" yazar enter'a basarsanız "ide10demo" uzantılı projenizi görebilirsiniz.
1729580179184.png

Uzantı değiştirme işlemini windows explorer ile yapabilirsiniz. Görünüm sekmesinde "dosya adı uzantıları" aktif olmalı
Dosyayı seçin ve F2 tuşuna basın veya sağ tuş menüde "yeniden adlandır" komutu kullanılabilir.
dosya uzantısını "ide10trial" olarak değiştirin

1729580621693.png

Geri