V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Rapor farklılığı

B.K

Yeni Üye
Çizip tamamladığım bir betonarme projede belediyede onay aşamasına geldik. Son kontrolde benim bilgisayarımda hiçbir analiz hatası çıkmazken belediyenin bilgisayarlarında aynı sürüm kullanılıyor olmasına rağmen 3 sayfa (yaklaşık 170 küsür) hata çıkıyor. Bu yüzden projemi onaylatamıyorum. Data dosyasını ve raporları ekte bırakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

bendeki analizde bir problem çıkmadı. Muhtemelen ayarlarıyla oynanarak analiz yapıldığı için sonuçlar fark etmiş olabilir

Projenizde bu hali ile sorun yok gözüküyor. Proje açıldıktan sonra analiz ayarlarında değişiklik yapılmış olabilir.
Aşağıdaki rapor her iki bilgisayarda alınıp kıyaslanabilir.
veya hata veren projeyi de eklerseniz farkı inceleriz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Çizip tamamladığım bir betonarme projede belediyede onay aşamasına geldik. Son kontrolde benim bilgisayarımda hiçbir analiz hatası çıkmazken belediyenin bilgisayarlarında aynı sürüm kullanılıyor olmasına rağmen 3 sayfa (yaklaşık 170 küsür) hata çıkıyor. Bu yüzden projemi onaylatamıyorum. Data dosyasını ve raporları ekte bırakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Gönderdiğiniz raporlarda bazı farklılıklar mevcut. Kolon boyuna donatıları farklı gözüküyor, örneğin. Bunun yanında zemin emniyet gerilmesi değerleri de iki raporda birbirinden farklı. Dinamik analiz raporlarında da periyot farklılığı mevcut. Dolayısıyla buradan analizi yapılan iki proje dosyasının aynı olmadığını söyleyebiliriz. Diğer idecad proje dosyasına ulaşabilme ihtimaliniz varsa farklılığın sebeplerini daha net açıklayabiliriz.

1774855972545.png

Saygılarımla...

Geri