Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Risk Tespiti Rapor

İyi akşamlar Bakanlığın sistemine giriş yaptığımızda bize formda sorulan bi soru var ondan emin olmak için sormak istedim ; "Perdelerin Tabanında Elde Edilen Kesme Kuvveti Toplamının, Binanın tümü için elde edilen taban kesme kuvvetine oranı" soruluyor. Kritik Katta Perde kısmına geldim burdaki Ve/Vr den en büyük olanı mı yazıcam acaba daha önce perdeli betonarme binanın risk tespitini yapmamıştık. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• olhg.jpg
    olhg.jpg
    148.2 KB · Görüntüleme: 2,757
damlatpz":2jnee2uh' Alıntı:
İyi akşamlar Bakanlığın sistemine giriş yaptığımızda bize formda sorulan bi soru var ondan emin olmak için sormak istedim ; "Perdelerin Tabanında Elde Edilen Kesme Kuvveti Toplamının, Binanın tümü için elde edilen taban kesme kuvvetine oranı" soruluyor. Kritik Katta Perde kısmına geldim burdaki Ve/Vr den en büyük olanı mı yazıcam acaba daha önce perdeli betonarme binanın risk tespitini yapmamıştık. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar.

Merhaba,

Raporun ilk tablosunda, alfas olarak yazar...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    45.1 KB · Görüntüleme: 2,744
çok yanlş düşünmüşüz bir çok kişinin de bilmediğine şahit oldum aydınlattık :) o zaman çok teşekkürler ilginiz için iyi çalışmalar

Geri