V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Riskli bina analizi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan damlatpz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese iyi haftasonları, iyi çalışmalar bir kaç sorum olucaktı riskli bina analizi yapıyorum raporda ; Bina periyodu, Kritik kattaki en büyük "m" değeri ve katlar içerisinde hesaplanan en büyük kat öteleme oranını yazmam gerekiyor fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

damlatpz":1ri9wtvj' Alıntı:
herkese iyi haftasonları, iyi çalışmalar bir kaç sorum olucaktı riskli bina analizi yapıyorum raporda ; Bina periyodu, Kritik kattaki en büyük "m" değeri ve katlar içerisinde hesaplanan en büyük kat öteleme oranını yazmam gerekiyor fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

Kritik kattaki en büyük "m" değeri için; raporda tüm elemanların m değeri basılıyor. En büyük m değerini kendiniz tespit edebilirsiniz.

Katlar içerisinde hesaplanan en büyük kat öteleme oranın ise Riskli Bina Analizi raporunda "Kat kuvvetleri" başlığı altında, ilgili kat hizasında verilmektedir.

Riskli bina analizi sonrasına bulunan bina periyotları riskli bina analiz yaparken Analiz Durumu penceresinde veriliyor. Buradaki değerleri kullanabilirsiniz.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    74.7 KB · Görüntüleme: 4,558
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    94.7 KB · Görüntüleme: 4,558
işlerin yoğunluğundan dolayı cevabınızı yeni okuma fırsatı buluyorum çok yardımcı oldu bu bilgiler çok teşekkür ederim emeğiniz için iyi çalışmalar

iyi günler
bina periyodu analizde çıkıyor fakat riskli yapı formunda hangi değeri kullanıcam. yardımcı olabilirmisiniz?

Geri