SÜREKLİ TEMEL DONATI YETERSİZ HATASI

EKTE BULUNAN PROJEDE İDECAD 10.59 SÜRÜMÜ, MEVCUT BOYUTLAR VE MEVCUT DONATILAR VE ZEMİN DEĞERLERİ SABİT KALMAK ŞARTIYLA SÜREKLİ TEMELLERDE OLUŞAN DONATI YETERSİZ SORUNUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM? DOSYAYI SIKIŞTIRMADAN ÖNCE SADECE 2 TEMELDE BU SORUN VARDI FAKAT SIKIŞTIRARAK KAYDETTİĞİMDE ÇOĞU TEMELDE BU SORUN OLUŞTU BU DA AYRI BİR SORU
 

Ekli dosyalar

  • PROJEE.cde
    3.4 MB · Görüntüleme: 8
DOSYAYI SIKIŞTIRMADAN ÖNCE SADECE 2 TEMELDE BU SORUN VARDI FAKAT SIKIŞTIRARAK KAYDETTİĞİMDE ÇOĞU TEMELDE BU SORUN OLUŞTU BU DA AYRI BİR SORU
*.cde olarak kayıt edilen proje dosyasında Ds sütunu işaretli olan sürekli temel donatıları silinmektedir. Tüm temellerde AS(-) hatası vermesinin nedeni budur.

EKTE BULUNAN PROJEDE İDECAD 10.59 SÜRÜMÜ, MEVCUT BOYUTLAR VE MEVCUT DONATILAR VE ZEMİN DEĞERLERİ SABİT KALMAK ŞARTIYLA SÜREKLİ TEMELLERDE OLUŞAN DONATI YETERSİZ SORUNUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM?
Proje dosyasını bu haliyle eklemek için, *.ide10 uzantılı projenizdeki gereksiz çizimleri ve çizim pencerelerini silin.
1655194049374.png

Projeyi Farklı kaydet komutuyla kaydedin. Dosya gezgininden proje dosyasının uzantısını *.cde olarak değiştirip, Bu dosyayı mesajınıza eklemeyi deneyin.

1655193872327.png

Veya
Sorununuzla ilgili 10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunun.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst