V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

SÜREKLİ TEMELDE ASANSÖR KUYUSU

SinemAkin

Yeni Üye
merhabalar. 3 katlı bir yapım var yapıda mütemadi temel uygun görüldü ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 50 cm mütemadi temel 50 cm subasman perdesi uygulandı. asansör kuyusu için zemin kat perdelerine ve asansör kuyusu etrafındaki temele eksi kot verdiğimde tüm asansör perdelerim kesme ve sürtünme kesmesi hatası veriyor. radye temelde bunun açıklaması var ancak sürekli temelde ben bunu nasıl uygulayacağım ? 2b çizimde detay ver derseniz de 2b çizimi nasıl yapabilirim ? dilerseniz çizimi de ide halinde yükleyebilirim teşekkürler

merhabalar dosyamı ekledim. 10 mm çapında donatı bulunduğumuz ilde zor temin edildiğinden kullanılmamakta. daha öncesinde okulda diğer programı kullanmıştık iş hayatımda da idecad kullanmak istediğimden dolayı bu konuda eksiklerim var şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Analiz esnasında uyarı olarak verilen durum için analiz ayarları opsiyonlarını düzeltin.
X ve Y yönünde (4/5)R seçimini kaldırın.

1766751548724.png

1766751576197.png

Ø10 donatı çapını kullanılan donatı tiplerinden silmişsiniz. "SI donatılarını yükle" komutu ile Ø10 çapını ekleyin.
1766751710398.png

Zemin katta subasman perdesini perde grubuna dahil etmeyin.
1766752168236.png

Perde grubuna bağlı elemanları kolon olarak tanımlamayın. Kısa başlık perdesi olarak tanımlayın.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
1766752233392.png

Geri