V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Söve nasıl hazırlanıyor?

Re: söve nasıl hazırlanıyor?????????????

Sayın mimariproje, programda yeni olduğunuzdan temel sorular sormanız normal, imkanınız var ise eğitimlerimize katılmanızı öneririm. Bu sayede öğrenmeye çalıştığınız süreyi proje çizmeye harcarsınız. Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz?

Söve, kapı/pencere komutunun yanında bulunan bir komuttur. Kullanmak istediğiniz söve kesitini seçer, ilgili pencereyi tıklarsınız.Komutu bitirdiğinizde söve otomatik olarak pencerenin üzerine yerleşir.

anladım betul hanım alakanız için cok teşşekkur ederim . inanın bu programı bilenlere dahi sorular sordugumda cevap veremiyorlar herkes belirli konuları araştırmış işin yukunu hafifletecek kadar biliyor biliyorsunuz ulkemızde malesef bılgısayar kulanımı bile daha cok genç nufusa dayalı ve bu yuzden de derinlemesine program bilen sayısı genel olrak diger programlarda dahi cok az tecrubem bu yonde . kusura bakamayın ama vaktim gerçekten cok yok bu programdan hariç 4 program daha biliyorum o yuzden ve kitabınızda index' te bu konuyu bulamadım yada gozumden kaçtı ve kitabın genel anlatımı olarak içerik çogunlukla yazıdan oluşuyor bu yonde sıkıntılar var.umarım öz eleştiriye açıksınızdır saygılarımla kolay gelsin

mimariproje":37lo4ir5' Alıntı:
kitabınızda index' te bu konuyu bulamadım yada gozumden kaçtı ve kitabın genel anlatımı olarak içerik çogunlukla yazıdan oluşuyor bu yonde sıkıntılar var.umarım öz eleştiriye açıksınızdır saygılarımla kolay gelsin

Merhaba,

Söve konusu diğer her konu indexde mevcut.

Ayrıca yardım dosyasının arama özelliğini de kullanabilirsiniz.

Kitapta söve :
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

1-> İçindekiler bölümünde
2->İndeks bölümünde

Yardım dosyasında söve:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

2 -> söve yazın
3'de linkleri çıkacaktır.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    377.2 KB · Görüntüleme: 3,579
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    180.1 KB · Görüntüleme: 3,579
alakanız için teşşekurler .6 verisiyonu kulanıyoruz buroda 5 kitabı var ben ondan baktım ayrıca lisans bana ait degil çalıştıgım buroya ait biliyorsunuzki programı ögrenmek için demo versiyonu var ve lisans sıkıntımız yok dangılımız var !!! :D

Geri